fbt

Atunci când te simți slăbit, obosit, lipsit de energie, amețit, confuz, fără un motiv anume (muncă, stres, lipsă de somn etc.), este foarte posibil ca motivul să fie acela că cineva te stoarce de energia ta vitală.

Așa-zișii vampiri energetici în care nu prea am crezut, se pare că există. Doar că ei există numai cu acordul nostru. Iar acest acord nu este întotdeauna conștient.

Poate că la nivel conștient nu faci nimic concret că să creezi legătura cu acea persoană, dar la nivel subconștient pot fi tot felul de triggere care deschid conexiunea. Aceste triggere pot fi simple cuvinte, melodii, culori, situații, gesturi, emoții, senzații, adică orice trăit cândva în legătură cu acea persoană.

Și nu conștientizezi că acel trigger te duce acolo, dar subconștientul lucrează permanent. Tu doar te trezești că ți se schimbă starea, că nu îți mai este bine. Și nici măcar nu înțelegi de ce.

De multe ori, inclusiv faptul că a apărut acel trigger, tot cu vampirul energetic are legătură. Adică, el încearcă să se conecteze cu tine și dacă știe cum să manipuleze energia și informația, va trimite către tine un fel de energie, pe care tu o vei primi fără să știi și vei începe să cauți triggerul de care spuneam.

Atenție, asta nu înseamnă că oricine se poate juca cu mintea noastră cum dorește. Nicidecum. Ideea este că, într-un fel sau altul, tu ai lăsat ușa deschisă. Nu te-ai detașat și nu ai întrerupt conexiunea în mod intenționat și definitiv.

Cam așa acționează vampirii energetici. Conexiunea ta din trecut cu acea persoană rămâne până când faci ceva pentru a o întrerupe. Până când ierți și te detașezi cu adevărat. Și asta este o muncă ce poate sa dureze un timp. Iar până când reușești, am câteva soluții care funcționeaza foarte bine.

Cea mai simplă și de efect este rugăciunea. Vezi tu, acești vampiri energetici nu sunt susținuți de forțele pozitive din Univers. Dimpotrivă. Și atunci când tu faci apel la aceste forțe pozitive, puterea vampirului scade. Pentru că Dumnezeu întotdeauna este puterea supremă.

Nu este nevoie să cauți o anumită rugăciune lungă și complexă. Poți pur și simplu să te conectezi la divinitate și să spui ce ai nevoie, mulțumind și fiind recunoscător.

La mine funcționează ceva de genul: ”Doamne, Tu care ești Ființa Infinită, puterea supremă și nelimitată, mă dedic întru-totul ție, mă las în brațele tale ca tu să faci ce știi mai bine. Dacă asta este voia ta, atunci așa să fie. Dar dacă nu este voia ta, te rog să intervii și să oprești ceea ce nu este bine în mine și ăn viața mea. Îți dau Ție întreaga putere asupra mea să mă ajuți să îmi fie bine și să ma înveți ce să fac pentru a-mi fi bine. Amin.”

Uneori mai spun și alte lucruri, depinde ce simt să spun. Ideea este să nu fie doar cuvinte, ci să fie cu emoție, cu conexiune, să crezi pur și simplu în ceea ce spui.

Apoi, ce poți să mai faci ca să te protejezi de vampirii energetici, este să faci o meditație. Începe să te vezi pe tine învăluit de o lumină albă care coboară din planul divin și te înconjoară complet. Iar prin acest val de lumină nu trece, nu ajunge la tine decât energia pură, divină și nimic altceva. Când vizualizezi asta, poți să te și rogi în gând să fie așa cum îți imaginezi tu.

O altă metodă concretă ține de minte și de voință. Dacă te surprinzi gândindu-te la persoana despre care știi că ar putea fi un vampir energetic, spune în mintea ta de câteva ori: te blochez, puterea mea este și va fi dintotdeauna la mine, înspre bineșe meu cel mai suprem. La fel, trebuie să repeți asta cu încredere și credință, din bunătatea sufletului tău, nu cu ură, furie sau răzbunare.

În esență, toate aceste metode trebuie spuse pe un fond de iubire de sine, bunătate, compasiune, iertare, detașare si nu din emoții negative. Când o faci pe o stare negativă, din emoții negative, nu funcționează. Ți-o spun din proprie experiență. Nici eu nu înțelegeam de ce nu funcționează și am observat că eram pe furie și ură.

Nu este tocmai simplu să schimbi, mai ales atunci când acea persoană te-a mai și rănit. Dar, amintește-ți că nu o faci pentru acea persoană, ci pentru tine. Tu vrei să îți fie ție mai bine. Dacă tot nu îți iese, spune rugaciuni. Tatăl Nostru, Rugăciunea Inimii, orice. Vorbește cu Dumnezeu și cu Ingerii. Cere-le lor ajutorul să scoată din inima ta durerea, mânia, suferința, furia, dezamăgirea etc. Cere-le asta. Spune că le dai voie, le permiți să îți arate cum sau chiar să o facă ei pentru tine.

Dacă nu ai timp sau chef de niciuna dintre aceste metode, măcar găsește-ti ceva de făcut. Mai ales cu mâinile. Spală vase, dă cu aspiratorul, fă ordine și curățenie, gătește ceva, joacă-te pe calculator/telefon, scrie, ascultă muzică, uită-te pe youtube, orice îți aduce altă energie și stare. Nu sta să zaci acolo. Nu te mai victimiza. Nu rula iar și iar aceleași gânduri.

În mod normal, oamenii funcționează așa: gândul determină emoția și emoția determină acțiunea. Dar, atunci când îți asumi puterea și preiei frâiele vieții tale, poți inversa procesul. Fă altceva și te vei simți mai bine, iar gândurile tale se vor schimba. Atât este de simplu să îți fie din nou bine.

Ai nevoie doar de voință și de perseverență. Să te apuci și să nu renunți pe drum. Nu trebuie să fii vreun supraom, nici vreun preot budist, nici să cunoști nu-știu-ce tehnici spirituale. Vezi că nu ți-e bine, fă altceva. Total diferit de ce făceai. Pe o altă vibrație.

Reclame